Valikoimissamme on myös luonnonläheisiä, kemikaalittomia hoitotuotteita.

Hoitoöljy

Arnika-mäkikuisma-inkivääri-kamferi hoitoöljy

Luonnonmukaista helpotusta moneen vaivaan. Auttaa jumittuneisiin lihaksiin, jomotuksiin ja kolotuksiin, revähdyksiin ja venähdyksiin. Rauhoittaa levottomia jalkoja, lievittää suonenvetoa ja suonikohjuja. Hoivaa nivelkipuja ja särkyjä sekä mustelmia. Ei sisällä kemikaaleja eikä liuottimia. Ravista huolella ennen käyttöä. Pakkaus 100 ml muovipullo klipsukorkilla.

SIS: rypsiöljy, arnika, inkivääri, mäkikuisma ja kamferi.

HUOM! Vain ulkoiseen käyttöön, ei alle 12 vuotiaille lapsille, säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä UV-altistusta välittömästi tuotteen käytön jälkeen. Ei avohaavoihin tai ärtyneelle iholle.

Pihkavoide

33% luomupihkavoide

Pihkavoide on antibakteerinen ja antiseptinen aine, joka poistaa tehokkaasti tulehdusta. Se sopii niin ihmisille kuin eläimille; haavoihin, ihohalkeamiin, ihottumiin, ampiaisen ja itikan pistoihin... Luomupihkavoiteessaamme on 33% aitoa pihkaa. Pakkaus 35 ml metallirasia

SIS: rypsiöljy*, pihka, mehiläisvaha.

HUOM! Ei sovi hartsiallergikoille.


Tassurasva

Hoitava voide niin ihmisille kuin eläimille.

Sopii lemmikkien lisäksi niin isännän kuin emännänkin 'tassuille'. Käyttökohteina kuivat ja halkeilevat anturat ja kantapäät, kyynärpäät. Haavaumat, nirhaumat, auringonpolttamat. Kuivat, halkeilevat kädet. Sopii koirien korville. Vedetön, voi käyttää pakkasella. Pakkaus 100 ml metallirasia.

SIS: Kookosrasva, hamppuöljy, mehiläisvaha, arnika, johannesyrtti, kehäkukka, teapuu.

-

Sissisalva

Eränkävijän ensiapu

Naarmut, nirhaumat, halkeilemat, haavat, itikanpuremat, auringonpolttamat. Käy huulirasvaksi. Vedetön, voi käyttää pakkasella. Pakkaus 35 ml metallirasia.

SIS: Kookosrasva, mehiläisvaha, oliiviöljy, arnika, kehäkukka, rosmariini, kamferi, terva.

-

Mene pois paha hyttynen

Luonnonmukainen hyttys- ja punkkikarkote

Mene pois paha hyttynen on luonnon omista raaka-aineista tehty hyttys/punkkikarkote, joka sopii jokaisell vauvasta vaariin ja eläimille. Ei sisällä kemikaaleja eikä liuottimia. Lapsille: annostele ensin aikuisen käsiin ja levitä siitä. Pienille lapsille ja vauvoille vaatteen reunoihin. Eläimille ensin omiin käsiin, siitä korville, niskaan, silmänpäällisille, ryntäille ja vatsalle. Ravista huolella ennen käyttöä.Pakkaus 100 ml muovipullo klipsukorkilla.

SIS: Rypsiöljy, citronella eö, eukalyptus eö, laventeli eö, kamferi, pikiöljy.

HUOM! Vain ulkoisesti. Ei avohaavoihin tai vaurioituneelle iholle. Ei sovi hartsiallergikoille.