Sola Saippuan luonnonsaippuat valmistetaan lähes samalla periaatteella kuin Luomusaippuamme. Saippuan valmistuksessa ei käytetä kovetettuja rasvoja, ei palmuöljyä, ei petrokemikaaleja, ei tensidejä eikä muita pintajännitystä alentavia aineita. Ei testata eläinkokeilla, ei käytetä geenimanipuloituja aineita, ei tuoksuöljyjä.

Elämän voima

Luonnonsaippua

Muskatellan, pelargonin ja palmarosan öljyjä sisältävä tumman oranssinkeltainen ja röhelö saippua. Ihana kukkamainen tuoksu. Sisältää paljon porkkanamehua eli beeta carotenia. Ei sisällä pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. Hyvä hiuksille ja iholle.

Ainesosat: rypsiöljy*, porkkanamehu*, lipeä, luomukookosrasva, aprikoosisiemenöljy, risiiniöljy, eteeriset palmarosa-, luomuappelsiini-, muskatella- ja pelargoniumruusuöljyt.*Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarina

Halaus

Luonnonsaippua

Sisältää appelsiinin ja aniksen eteerisiä öljyjä ja myös fariinisokeria. Ihana tuoksu! Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. Sopii iholle sekä hiuksille.

Ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosrasva, porkkanamehu*, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset anis- ja luomuappelsiiniöljyt, fariinisokeri*, neilikkaöljy, murskattu anis. *Suomalainen /pohjoiskarjalainen raaka-aine.

Lue tarina


Hilla saippua

Luonnonsaippua

Lahja Suomen soilta sekoitettuna saippuaan. Lämmin kultainen saippua, marjarouheesta punaisia pilkkuja. Metsäinen tuoksu eteerisistä öljyistä. Ei pähkinäöljyjä. ei mehiläistuotteita. Kevyesti kuoriva.

Ainesosat: Luomu rypsiöljy, luomu kookos, risiiniöljy, vesi, lipeä, aprikoosisiemenöljy, hillan marjarouhe, laakerinlehden ja siperiankuusen eteerinen öljy.

Lue tarina

Inkivääri Ilo

Luonnonsaippua

Hiukset pitävät tästä. Inkiväärin ja luomupiparmintun eteeriset öljyt. Tuore inkivääri on tämän keltaisen saippuan lämmin tuoksu. Raikas mutta lämmittävä. Ei pähkinäöljyjä. Pirteä saippua niin iholle kuin hiuksille.

Ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosrasva, vesi*, lipeä, risiiniöljy, mehiläisvaha*, eteeriset inkivääri-, kaneli-, luomupiparminttuöljyt*, puristettu inkivääri, paprika (väri).*Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine.

Lue tarina

Kanerva hunaja kaura

Luonnonsaippua

Hyvä kaikille ihotyypeille, käyttäjät sanovat tämän rauhoittavan ihoa. Sopii myös hiustenpesuun ja parranajoon. Sisältää luomukauraa, kanervan kukkia, paljon hunajaa ja mehiläisvahaa, vähän aprikoosinsiemenöljyä. Kevyesti hajustettu, muskatellan ja luomuappelsiinin eteeriset öljyt. Ei pähkinäöljyjä

Ainesosat: rypsiöljy*, luomu-kookosöljy, vesi*, lipeä, aprikoosinsiemenöljy, mehiläisvaha*, hunaja*, luomu kaura*, eteeriset muskatella- ja luomuappelsiiniöljy, kanervakukat*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine.

Lue tarina